© Café De Reinaert

Zottegemse terrassen zijn terug: Café De Reinaert

Het terras van Café De Reinaert aan de Heldenlaan in het centrum van Zottegem is zeer populair tijdens marktdagen, maar ook op andere dagen kan je er uiteraard terecht. Komende zaterdag bijvoorbeeld, want de zaakvoerders hebben bevestigd te zullen openen.

“Na lang twijfelen hebben we  besloten om vanaf zaterdag 8 mei onze terrassen te openen”, klinkt het. “We zijn dagelijks open vanaf 10 uur en op dinsdag vanaf 8 uur. Op donderdag zijn we gesloten. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen onder een stralende zon.”

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Chek ook:

Het terras van Café De Reinaert

© Café De Reinaert

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X