© In den Groenen Hond

Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: In den Groenen Hond (met make-over én nieuw en vernieuwd terras!)

Ook bij restaurant in den Groenen Hond – met rode hond als eyecatcher 😉 – aan de Elenestraat/Leopold III straat in Elene kijkt men reikhalzend uit naar de heropening van de terrassen zaterdag. Met zaakvoerders Sandy en Yves is het er altijd gezellig en bovenal, altijd lekker!

“Hallo klantjes, op 8 mei is het zover en kunnen we jullie na een lange tijd terug ontvangen. Weliswaar enkel op het terras en naargelang de weersomstandigheden. Volg ons daarom dagelijks via onze Facebookpagina“, aldus Sandy en Yves. “Tijdens onze sluiting hebben we niet stilgezeten en hebben we veel en lang nagedacht. In een eerste fase hebben we een make-over gerealiseerd in het restaurant en in de tweede fase hebben we het terras aangepakt. Daar hebben we een extra ingang en een extra terras, zodat ook de wandelaars en fietsers kunnen genieten en dat iedereen op een veilig afstand van elkaar zit. In de derde fase hebben we besloten om een nieuwe weg in te slaan met onze Food & Drinks kaart. Het is een aangepaste kaart met salades, pasta’s , Vlaamse klassiekers , côte à los, ribbetjes, tea room en cocktails. Voor de kids is er voor springplezier gezorgd en ook een kinderkaart. Wens je niet te genieten op het terras, geen nood je kan nog steeds gebruik maken van onze TAKE AWAY gerechten, koffie en schepijsjes. We verwelkomen jullie graag! en wil je er toch bij zijn maak je reservatie op het nr 09/360.12.94. Veel liefs: Team In Den Groenen Hond.”

Meer info

Facebookpagina

Website (met onder meer take away bestellingen)

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook:

X