Terrassen open op 8 mei. In Caf é Den Toren krijgen de klanten een verrassing


Schendelbeke. Iwan, Lindsay en Amber van Caf é Den Toren op het Schendelbekeplein kijken uit naar de opening van hun terras. ‘We hebben ons terras niet alleen gezellig gemaakt, maar ook uitgebreid, zodat er extra mensen kunnen zitten’, laat Iwan weten. Er kunnen 38 mensen zitten. ‘Onze klanten krijgen een verrassing. Op zondag krijgen de moeders een bloemetje’, geeft Lindsay nog mee.

Op het Schendelbekeplein is het heerlijk toeven. Dorst zal je niet lijden en wie honger krijgt, kan een frietje bij frituur ’t Frietwagonnetje prikken. ‘Ook binnen in het caf é is alles vernieuwd, maar laat dat nu nog maar een verrassing voor de klanten blijven’, prikkelt Lindsay onze nieuwsgierigheid.

Caf é Den Toren is dit weekend open van 10.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds. Maandag sluiten de deuren om 20.00 uur. Dins- en woensdag zijn de sluitingsdagen. De rest van de week geldt de weekendregeling.

Julien Borremans

X