Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Aquataria

Ook het terras van Aquataria, de cafetaria van het sportcomplex Bevegemse Vijvers, vlakbij het zwembad, is een absolute aanrader. Aan een tafeltje zittend met wat je ook wil drinken/eten overvalt je met het zicht op je kids die zich te goed doen aan de speeltuin of het zwembad vlakbij een instant vakantiegevoel. Denk daar de Jelle De Backer – Jay Baker voor de kenners – beats bij en dan moet zelfs een zelfverklaarde trendy Knokke-strandbar inpakken en wegwezen. Want in Zottegem is het beter!

Er waait een nieuwe wind door de cafetaria sinds Jelle De Backer er sinds 2019 de plak zwaait. Met zijn smaak voor muziek natuurlijk, maar evengoed is hij erin geslaagd een grote meerwaarde qua ‘beleving’ te cre ëren. De naam Aquataria werd gelanceerd en in dat spoor werd het terras met veel smaak vernieuwd. Gezellige loungezetels bijvoorbeeld. En een zeer kwalitatieve licht- en geluidinstallatie.

Meer info

Facebookpagina

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook:

 

 

X