Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Huys Te Oudenhove

Ook het terras van praat-en eetcaf é   Huys Te Oudenhove op Het Kruiswaterplein in Sint-Goriks-Oudenhove is zaterdag geopend en staat nu al te blinken. Het is bovendien meer dan groot genoeg want het biedt plaats aan 70 personen!

Huys Te Oudenhove wordt uitgebaat door Joachim en Elke. “Het gezellige dorpsplein hier is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten”, laten ze weten. “Na een deugddoende wandeling kan u zowel genieten van een frisse pint, alsook uw kleine honger stillen. Nevenactiviteiten zoals optredens, thema-avonden, sportwedstrijden zorgen te gepasten tijde voor de nodige ambiance… 🙂

Meer info

Facebookpagina

Website (wordt binnenkort vernieuwd)

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook:

 

X