Cultuuricoon Fr é Schollaert overleden


Geraardsbergen. De culturele duizendpoot Frederika Schollaert is gisteren op 62-jarige leeftijd overleden in het ziekenhuis van Geraardsbergen. Fr é vocht al een tijdje tegen een slepende ziekte, maar verloor uiteindelijk de strijd. Ze was niet alleen leerkracht Frans in het Sint-Catherinacollege, maar vormde ook de drijvende kracht achter heel wat culturele activiteiten. Ze was o.a. lid van het Krakelingencomit é. Tussen 1990 en 1995 was Fr é Schollaert werkleider bij Studio Herman Teirlinck (1990-1995). Ze was tevens zaakvoerder van Voetreflexologie Frederika Schollaert.

De afscheidsplechtigheid in de aula van Uitvaartverzorging Van den Driessche, gevolgd door de bijzetting in de urnegrafkelder op de begraafplaats van Geraardsbergen, heeft plaats in beperkte kring. U kan de livestreaming volgen op www.vandendriessche.be/live op dinsdag 18 mei 2021 om 11 uur. De code om de uitvaart te volgen is 34602.

Condoleren kan u via deze link: https://vandendriessche.be/rouwberichten/

Julien Borremans

X