Jeugdwerking Voorwaarts Gijzel Oosterzele/KVV Windeke organiseert Zomerstage

Voor sportieve jongens en meisjes van 5 tot en met 15 jaar

Voorwaarts Gijzel Oosterzele organiseert van maandag 5 juli tot en met vrijdag 9 juli 2021 een zomerstage, een voetbal- en omni-sportkamp voor alle sportieve jongens en meisjes van 5 tot en met 15 jaar. Geïnteresseerden kunnen inschrijven tot 21 juni 2021. Naast voetbal komt ook andere sportinitiatie aan bod. Je mag het van ons aannemen, de jongens en meisjes   gaan op het sportkamp een heerlijke week beleven op de VGO – site, Hogeveld Oosterzele.   Veel sportplezier gegarandeerd. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Er is ‘s morgens opvang vanaf 8 u tot 9 u. Al wie deelneemt moet om 9 u aanwezig zijn. Vanaf 9 u 30 tot 12 u wordt er getraind. Tijdens de middagpauze (12 u — 14 u) kan er leuk bijgepraat worden. Vanaf 14 u tot 16 u wordt het volop sporten. Er is een aangepast programma voor de doelmannen. De dag wordt afgesloten met een ‘vieruurtje’. Er is opvang tot 17 u. Diverse sporten komen in al hun facetten aan bod.   De opleidingen worden gegeven door ge ëngageerde en ervaren trainers.   Snel inschrijven is een goede raad. Deelnemen kost 150 euro (1 ste kind), voor andere kinderen van het gezin betaalt men 135 euro per kind. In de prijs zijn de verzekering, warme maaltijd, het vieruurtje en water inbegrepen. Heerlijk toch, vrienden maken en tegelijkertijd genieten van een onvergetelijke zomerstage.   Voorwaarts Gijzel Oosterzele trekt tijdens de zomerstage de kaart van de jeugd, de club is zich bewust dat het samen met de ouders een opvoedkundige taak wil vervullen. Voorwaarts Gijzel Oosterzele heeft een groot hart voor het jeugdvoetbal. Men biedt de jeugd een zinvol alternatief tegen isolement, vervlakking,…Inschrijven via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPD2332eGLBg-HVc49YwjOx6SXRkNYoyb27mmCEbQ1EK71KQ/viewform, of scannen van de QR-code op de affiche.

Nieuwe jeugdspelers zijn welkom
De jeugdsamenwerking Voorwaarts Gijzel Oosterzele/KVV Windeke is op zoek naar nieuwe spelers in de reeksen/ leeftijd van U6 ( °2016) tot U13 ( °2009). VGO/KVV werkt al een aantal jaren aan een recreatie gerichte jeugdvoetbalopleiding. Jeugdvoetballers kunnen er zich optimaal ontwikkelen. Jeugdwerking VGO/KVV biedt aan deze voetballertjes de best mogelijke opleiding. Er wordt gericht en intensief gewerkt aan hun voetbalvermogen. En Jeugdwerking VGO/KVV biedt v éél m éér, er worden open — try-outs, stages en tal van nevenactiviteiten georganiseerd. Noteer alvast: Op zaterdagen 22 en 29 mei vanaf 14 u tot 15 u 30 worden initiatiedagen voor nieuwe spelertjes georganiseerd. Een ideale kans om geheel vrijblijvend kennis te komen maken met jeugdwerking VGO/KVV. Iedereen is welkom. Ontdek hoe leuk voetballen is. Snel wezen. Je kan inschrijven tot 20 mei via https://docs.google.com/forms/d/e/

1FAIpQLSfagmbWR_SzRdDIHIK-qGNfnEiwERXFklZjpCbh4ceP3a54Pw/viewform. Interesse? Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar jeugd@vwgo.be of jeugdwerking@kvvwindeke.be     Reporter 17

X