Marktleider Danny Vandaele wordt in de bloemetjes gezet door marktkramers in Brakel

Als apotheose van de woensdagmarkt   werd marktleider Danny Vandaele in de bloemetjes gezet door de marktkramers die   Brakel aandoen. Danny is marktleider sinds 1996-1197 van de vorige eeuw toen zijn nonkel   Mr. Henri op de pensioengerechtigde leeftijd de fakkel overdroeg   aan u zegt marktkramer Rudy De Vleeschouwer.

“Er zijn weinig moeilijkheden geweest , zodanig dat dacht dat alles van een leien dakje liep. Niets was minder waar want je speelde zeer kort op de bal zodanig dat het conflict niet kon escaleren.

De meeste problemen waren voor het laatst: renovatie marktplein, verhuis Tirse, wisselende coronamaatregelen, klagende marktkramers. Steeds vond je na dialoog een oplossing. Bij deze gelegenheid bedank ik tevens het gemeentebestuur van Brakel en de algemeen directeur en verwelkom ik de nieuwe marktleider Joris.

Danny , voor een passend geschenk ben ik elders te rade geweest maar blijkbaar heb je de bijnaam van “Den Allesbrander” wat opeens alles veel makkelijker maakte.   In naam van alle marktkramers wensen we je nog vele gezonde jaren.”

Danny Vandaele gaat binnenkort met pensioen wat betekent dat er een einde komt    na drie generaties   Vandaeles die marktleider waren in Brakel.