Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Vorige keer kon u in deze rubriek ‘Uit de paperassen van ’t stad’ lezen over het periodieke onderhoud van landbouwwegen door een externe firma. Het college van burgemeester en schepenen heeft nu aan Green Road uit Wichelen hiervoor opdracht gegeven (kostprijs zo’n 20.000 euro). Verschillende landbouwwegen over het ganse grondgebied zullen daarbij over een breedte van 3 meter gefreesd, gecementeerd en daarna genivelleerd en aangetrild worden.

 

  • Omdat al herhaaldelijk voertuigen tegen de gevel van woning nr. 53 in de Velzekestraat aanreden, heeft de politie geadviseerd en het stadsbestuur beslist om ter hoogte van deze woning paaltjes te plaatsen: eentje aan de hoek Velzekestraat/Lippenhovestraat en een tweede op de parkeerstrook in de Lippenhovestraat.

 

  • Het OCMW Zottegem is op zoek naar een verantwoordelijke dienst gezinsopvang (coördinatie dagelijkse werking, coaching onthaalouders, aanspreekpunt ouders). Wie zich geroepen voelt voor deze voltijdse job voor bepaalde duur (van 1 juli tot voorjaar 2022), kan hiervoor solliciteren tot woensdag 9 juni om 12 uur ’s middags. Alle info over profiel, voorwaarden, aanbod enz. zijn via de website www.zottegem.be terug te vinden.