Het gaat van kwaad naar erger op recreatiedomein De Rijdt in Brakel

Vandalisme neemt ergere proporties aan

Maandag hekelden de oppositiepartijen Vooruit en Vlaams Belang tijdens de gemeenteraad het veiligheidsbeleid op recreatiedomein De Rijdt in Brakel.  Recent werd er een toezichthouder ontslagen en een  GAS-ambtenaar aangeworven. Deze kan kan dit onmogelijk bolwerken wat er  hier allemaal misloopt.

Hedwin De Clercq  vindt de manier waarop de toezichthouder is ontslagen gewoon schandalig.  Burgemeester Devleeschouwer ziet daar geen graten in en zegt dat alles correct is verlopen. “Het was een tijdelijk contract en alles is volgens het boekje verlopen.”

Gisteren werd de brandweer tot tweemaal opgeroepen voor een brand in het domein. Zo was er een brand in een vuilbak en werd er een welkomsbord in de fik gestoken.  Tevens klagen aanpalenden dat er afsluitingen worden beschadigd.