Zoektocht naar vermiste vrouw: Ingrid Van De Casteele

Vannacht en ook vandaag zijn de politie van Zottegem en de cel Vermiste Personen op zoek naar de 67-jarige Ingrid Van De Casteele.

UPDATE 14.20 uur: Lichaam vermiste Ingrid Van De Casteele gevonden

Verschillende Zottegemnaars meldden een helikopter in de nacht van woensdag en donderdag en ook donderdag. De politie heeft in de loop van donderdag de zoektocht naar een vermiste vrouw bevestigd. Haar zoon heeft vandaag via de sociale media ook een foto van haar verspreid met een hulpvraag: “M’n mama Ingrid Van De Casteele (67 jaar) is sinds gisteren late namiddag vermist. Woonachtig in Zottegem. Verplaatst zich te voet. Indien jullie mensen kennen in de regio Zottegem, graag delen. Indien er iemand haar gezien zou hebben, graag de politie verwittigen.”

Oproep politie

“Op woensdag 2 juni 2021 tussen 13.30 en 16.30 uur, verliet de 67-jarige Ingrid VAN DE CASTEELE haar woning in de Hofstraat in Zottegem. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Ingrid VAN DE CASTEELE is 1m70 lang en slank gebouwd. Ze heeft kort donker haar. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een jeansbroek en halfhoge laarsjes met een rits. Deze persoon kan verward overkomen.”

“Hebt u Ingrid VAN DE CASTEELE gezien of weet u waar zij verblijft, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0.
X