Niet te missen!! Nieuwe wandelkaarten voor Herzele te verkrijgen!

“In Herzele is er heel veel moois te ontdekken. We hebben veel natuur en prachtige vergezichten. Dat maakt van Herzele een veilig wandelparadijs”, laat Heidi Knop, schepen van toerisme weten.

Wandelaars zijn in Herzele zeer welkom.

De dienst Toerisme van Herzele pakt daarom uit met zes nieuwe wandelroutes langs de mooiste plekjes van Herzele, en er volgen er nog 3!

Elkz wandelroute werd volledig hertekend en nauwkeurig uitgepijld met een eigen kleur. Van elke wandelroute werd een mooie handige kaart gedrukt waarop telkens een tiental interessante plekjes te ontdekken zijn.
De plaatsen worden kort en vaak ludiek beschreven door een ervaren gids, Gaby Redant.

Gaby, bestuurslid van de Heemkundige kring en vzw Streekspiegel en gepensioneerde cartograaf, was een grote hulp om de wandelkaarten te actualiseren en te voorzien van nieuwe hotspots. Zo heb je als het ware de gids op zak bij het wandelen.

De wandelkaarten zijn gratis verkrijgbaar in het toeristisch infokantoor in de Wattenfabriek. Je kan de GPX bestanden, bruikbaar op de smartphone, en PDF bestanden ook downloaden via de website https://www.herzele.be/doen.

Echt de moeite waard om het mooie Herzele nog meer te ontdekken en van te genieten!

X