Café Den Toren is vernieuwd en breidt aanbod fors uit

Matchen Rode Duivels te volgen op groot scherm


Schendelbeke. Lindsay en Iwan van Café Den Toren op het Schendelbekeplein zijn niet bij de pakken blijven zitten. Tijdens de luwte van de coronamaanden hebben ze fors geïnvesteerd in de vernieuwing van hun café. ‘We hebben niet alleen het interieur grondig aangepakt, ook het terras is flink uitgebreid’, getuigt Lindsay. In het café is er een nieuwe, comfortabele toog gemaakt. Maar ook het assortiment is aardig aangevuld. Zo komt er een exclusief aanbod van verschillende soorten rum. Ook de diversiteit aan zware bieren neemt flink toe.

Café Den Toren is niet zomaar een drankgelegenheid, je kan je er ook flink amuseren. ‘Er wordt reeds een competitie biljart georganiseerd. Binnenkort komt er er naast een kaart- ook een dartsclub’, vult Iwan aan. Ook tijdens het Europees kampioenschap voetbal zitten Lindsay en Iwan niet stil. Zowel binnen als buiten komen er grote televisieschermen, zodat alle klanten comfortabel de matchen kunnen volgen. Op 12, 17 en 21 juni zal het zeker verzamelen geblazen zijn in café Den Toren, want dan spelen de Rode Duivels. Wie grote dorst heeft, kan een meter bier bestellen.

‘Het café ligt bijna letterlijk onder de kerktoren. Zowel binnen als buiten is er plaats genoeg. Voor de regen moet je niet thuisblijven, want er staan grote parasols’, geeft Lindsay nog mee.

Julien Borremans