Streekgenoten openen webwinkel voor stijlvolle tweedehandsmeubels in Oosterzele: VENN Interior

Evelien Petit uit Zottegem en Nina Roest uit Zwalm lanceerden onlangs VENN Interior, een webwinkel voor stijlvolle tweedehandsmeubels in Oosterzele.

Je vindt VENN via www.venn-interior.be, via ‘venn-interior’ op Facebook en op Instagram. Evelien en Nina zijn elke vrijdag ter plaatse om meubels op te knappen en op andere dagen kan je het atelier op afspraak bezoeken.

Evelien geeft aan te houden van van pure en natuurlijke materialen, het gevoel van hout en leder. En Nina grijpt vaak naar uitbundige kleuren en metaal. Allebei zijn ze tuk op de Belgische Modernisten en het design van Alvar Aalto & Eero Saarinen. Ze omschrijven de VENN-collectie als ‘meubels met een verhaal, objecten met een karakter’ “We verdelen meubels die door hun kwalitatief design een lange levensduur hebben”, aldus Evelien en Nina die ook aangeven met VENN meer te willen doen dan meubels en objecten verdelen. “We brengen ook graag wat meer karakter in jouw woning of helpen om jouw persoonlijkheid te laten spreken. Je kan bij ons terecht voor stylingadvies maar ook voor een totaalproject met maatwerk, waarvoor we samenwerken met getalenteerde lokale makers en designers.”