35ste Zomerzoektocht van het Davidsfonds brengt ons naar Gent en Zulte

Gent en Zulte en de schilderachtige Leiestreek vormen het decor van de 35ste Zomerzoektocht van het Davidsfonds. Tussen 21 juni en 21 september wordt de mooie streek rond Gent en Zulte dé trekpleister van Vlaanderen.

Gent hoeven we niet écht voor te stellen en toch geeft de Artevelde stad bij elk bezoek nog meer van haar geheimen prijs. Zulte is misschien minder gekend maar mag dit jaar het epicentrum van Vlaanderen genoemd worden want op 15 juli 2021 zou Roger Raveel, haar bekende inwoner, 100 jaar geworden zijn. Het Roger Raveel museum is dan ook één van de niet te missen plaatsen op deze ontdekkingstocht.

Naast de klassieke zoektocht kan ook gekozen worden voor een familiezoektocht of een combinatie van de twee. De familiewandelingen zijn dezelfde als bij de klassieke zoektocht, alleen zijn de vragen iets toegankelijker: zo is er voor iedereen – van kleinste speurneus tot enthousiaste grootouders, en alle familieleden daartussen – wat wils.

Via Davidsfonds Haaltert kan je de deelnamepakketten bestellen en geniet je van een voordeel van 5 euro.  De kostprijs van het standaardpakket is 20 euro en voor beide pakketten samen komt het op 30 euro. Kijk alvast op https://www.dezomerzoektocht.be om je keuze te vergemakkelijken.

Geïnteresseerd ? Schrijf dan vóór 15 juni het bedrag van het gekozen pakket over op de rekening van het Davidsfonds Haaltert – BE75 9731 6877 2051 – met vermelding van het gewenste pakket

Bijkomende informatie kan bekomen worden via haaltert@davidsfonds.net of telefonisch op het nummer 0477 636 228.