Foto-expo CVO Groeipunt Zottegem komende weekends in Ressegem

De cursisten van het 5de jaar fotografie-opleiding van het CVO in Zottegem sluiten hun opleiding af met een expo van hun eindwerken. Deze gaat door in de Pastorie van Ressegem op 12, 13 en 19 en 20 juni 2021. Telkens van 10 tot 18 uur.

Het vijfde en laatste jaar van de fotografie-opleiding aan het CVO staat volledig in het teken van een eindwerk. Alle bagage uit de vorige jaren wordt gebruikt om een portfolio samen te stellen rond een zelf gekozen thema. Elke cursist kiest vanuit eigen interesse een onderwerp waarrond een reeks samenhangende beelden wordt maakt. Niet alleen de techniek, maar ook vorm, inhoud en vooral creativiteit zijn belangrijk.

Verscheidenheid troef!

Dit jaar beëindigen 9 cursisten hun opleiding: Pascal Van der Gucht, Dirk De Meyer, Jan De Pril, Katelijn Herpelinck, Katrien Van Keymeulen, Iris Scheirs, Lieven Van Der Donckt, Stef De Bruyn, Patrick Campe.
De gekozen thema’s zijn zeer uiteenlopend. Verschillende disciplines passeren de revue: architectuur, kunst, natuur, reportage… Ook naar vorm, inhoud en presentatie legt iedere cursist eigen accenten.

Unieke locatie

De Pastorie heeft vele ruimtes. Elke kamer biedt een andere beleving al naar gelang het onderwerp,
met op zolder een feeërieke verrassing.

Meer info op de volgende website: https://cvogroeipunt.pixieset.com

Contactpersoon: kris.snoeck@groeipunt.be

X