Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Stad Zottegem wil tijdelijk een polyvalente arbeider aanwerven (met voltijdse vervangingsovereenkomst) voor het logistieke team signalisatie en feestelijkheden. Meer inlichtingen over o.a. takenpakket en aanwervingsvoorwaarden (geen diplomavereisten) terug te vinden via www.zottegem.be of bij de personeelsdienst via 09 364 64 75. Solliciteren kan tot woensdag 23 juni om 12 uur ’s middags. De selectiegesprekken zijn gepland op 28 en29 juni.

  • Nog vóór er recentelijk beslist werd om de 10de editie van Dance D-Vision nog een extra jaartje uit te stellen, gaf het stadsbestuur reeds op 15 maart ll. aan NNN Events de toelating om dit evenement volgend jaar op de festivalweide aan de Bevegemse Vijvers te organiseren op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022. Ook is principieel toestemming verleend om dan met een drone beelden (foto’s en video’s) van het festival te maken.

 

  • Na melding van deze toestand is ook vastgesteld dat op twee plaatsen in de Sonseindestraat in Velzeke het asfalt van de rijweg vooral door zwaarder verkeer ‘weggeduwd’ wordt naar en tot in de vlak naastliggende gracht. Besloten is om door stadsarbeiders de asfaltverharding plaatselijk te laten herstellen en de open gracht op beide plaatsen over een lengte van 5 meter te overwelven. Daarbij zal ook telkens een rooster voorzien worden zodat het oppervlaktewater in de gracht kan terechtkomen.