Stadsbestuur en VTM willen duivelse sfeer in Zottegem

De stad Zottegem laat weten dat de Zottegemnaars volgende donderdag 17 juni door VTM worden uitgedaagd om de “duivelsgekte in onze stad te laten zien” De dag erna, op vrijdag 18 juni, komt een cameraploeg tussen 12 uur en 15 uur filmen. Het resultaat zie je ’s avonds tijdens het nieuws van 19 uur op VTM. “Bovendien maakt Het Laatste Nieuws er een kleurrijke reportage over”, aldus het stadsbestuur nog.

“Iedereen mag meedoen: straten, buurten, scholen, sportclubs, verenigingen, jeugdbewegingen, gezinnen, bedrijven, handelaars, stadsdiensten, … Hoe gekker, hoe liever: versier samen met de buurt de
straat in het rood, voer een dansact op, maak een gigantische spandoek, bak duivelse taart, … of doe een actie die vanuit de lucht zichtbaar is, want VTM brengt een drone mee. Kortom: iedereen mag en alles kan – zolang de kleur rood maar duidelijk aanwezig is en de duivelsgekte van het scherm spat!”

Hoe kan je deelnemen?

“Laat ons, ten laatste woensdag 16 juni, jouw actie weten via Zottegem.be/duivelsgek, en dan maakt VTM een planning. Belangrijk om weten: enkel de acties die van VTM een bevestiging krijgen nadat je idee is ingestuurd, worden gefilmd. Dus niet iedereen die iets zou organiseren, heeft de garantie dat ze langskomen maar laat dat vooral de voetbalpret niet bederven, en deel je duivelsgekke foto’s op sociale media met de hashtag #redchallenge. Hou je uiteraard steeds wel aan de coronaregels. Zottegem, doe je mee? Dan tonen we samen dat hier bij ons de duivelsgekste voetbalfans wonen!”