Beton brokkelt af op de N415 Brakel-Zwalm

Op de Gentsestraat (N415) in Elst zijn op verschillende plaatsen serieuze brokken beton losgekomen wat tot onveilige toestanden kan leiden. Vrachtwagenbestuurder Mario Schiettecatte meldde dat ons op want dergelijk fenomeen kan tot gevaarlijke toestanden leiden. Er liggen echt stukken beton los op de weg wat voor motoren een dodelijke cocktail kan zijn als men met zijn voorwiel op zo’n brok terecht komt. De oorzaak ligt bij de hoge temperaturen op het wegdek.

Het Agentschap Wegen en Verkeer liet weten dat morgenochtend met vloeibaar asfalt de zaak zal worden opgelost. Dit zegt Brakels schepen voor openbare werken Sabine Hoeckman.

Tevens zijn er werken gepland langs de Gentsestraat want sommige rioleringsroosters zijn wat ingezakt zodat deze terug op normale hoogte dienen gebracht te worden.