HET BESTUUR(premier DE CROO ALEXANDER ONTBREEKT)

Volley Saturnus uit Michelbeke heeft een nieuw bestuur

 

In januari van dit jaar kwam het hard aan en als een  donderslag bij heldere hemel dat de damesploeg van Saturnus Michelbeke die meedingt op het hoogste Belgische niveau er zou mee kappen. De jeugdwerking zou wel verder doen.

Intussen zijn we enkele maanden verder en werd alsnog een oplossing gevonden om volgend seizoen terug aan te treden in de Liga A.

Er kwamen nieuwe gezichten in het dagelijks bestuur en het werd uitgebreid. De ruggengraat van het vorige bestuur blijft evenwel actief.

Het dagelijks bestuur bestaat uit stichter/erevoorzitter Herman De Croo, voorzitter Karel Van Den Berge, ondervoorzitter Alexander De Croo, schatbewaarder Sonia Van Cauwenberghe, secretaris Fanny Goditiabois en verantwoordelijke infrastructuur Renzo Bogaert. Een vertrouwd gezicht dat wegvalt in het dagelijks bestuur is dit van de tachtiger Eric Matton.

De nieuwe secretaris Fanny Goditiabois was jaren terug actief als speelster en heeft roots in Brakel.

Bestuursleden zijn : Geert Van Den Berge, Patricia Frederick, Fabiaan De Couvreur en Jo Van De Velde.

Saturnus Michelbeke zal heel wat ploegen voor het seizoen 2021-2022 behouden. Naast de dames op het hoogste niveau zijn dit nog de provinciale damesploeg (Promo 3) – U17 jongens , U17 meisjes, U15 jongen en meisjes en de U11 mixed.

Er worden heel wat infrastructuurwerken aangepakt de komende tijd want er komt binnen de twee jaar een nieuwe sportvloer.  De oude cafétaria , keuken – de kleedkamers – verwarming enz…. worden aangepakt.

De sportieve doelstellingen zijn in eerste instantie om stand te houden op het hoogste niveau.

We wensen het nieuwe bestuur veel succes toe!!