Begeleide natuurwandelingen naar Ettingebos met Begijn Le Bleu

Wandelingen om 9 u, 11 u en 14 u vertrek stokerij

Dankzij Natuurpunt Oosterzele en GC De Kluize kan je op zaterdag 26 juni met comedian en cabaretier Begijn Le Bleu naar het Ettingebos met Fwiet! Fwiet!. Er zijn wandelingen om 9 u, 11 u en 14 u. Snel inschrijven, per sessie kunnen er maar 25 personen deelnemen. Tickets tegen 5 euro, reservaties@oosterzele.be.

Tijdens de wandeling vertelt Begijn Le Bleu over de kick van het vogelspotten, waanzinnige verhalen achter bepaalde vogelsoorten. Wie stand-upcomedian Begijn Le Bleu kent weet dat humor niet zal ontbreken. Zeg maar, een kruisbestuiving tussen natuur en cultuur. De wandeltochten starten aan stokerij Van Damme, Issegem in Balegem. Na de tocht kan je nagenieten van een dampende koffie of ‘n Balegemsen dreupel op het ruime terras van de stokerij dat voor het wandelevent speciaal het terras al van ‘s morgens opent. Mooi initiatief van Natuurpunt Oosterzele en GC De Kluize die de vleugels in elkaar slaan om je met de wandeling Fwiet! Fwiet! naar het Ettingebos te lokken, een stuk ongerepte natuur.