Brakelse wandelclub De Randstappers maakt statement naar de Rijdt toe

WANDELING OP ZONDAG 27 JUNI

Op zondag 27 juni organiseert Wandelsport Vlaanderen Vlaanderen wandelt lokaal.

In Brakel doet wandelclub De Randstappers mee en kunnen de deelnemers  van 6 tot 18 km wandelen.

Men kan ruim gespreid starten tussen 7u en 15u op het Marktplein – Liberty. Deze wandeling was gepland eind april maar door corona werd ze verschoven naar eind juni.

De organisatie zal doorgaan onder het motto #????????????????????????????????????????????????????????????. Het concept is heel eenvoudig: Vlaanderen massaal aan het wandelen krijgen bij al onze plaatselijke wandelclubs. Vanuit meer dan 100 steden/gemeenten wordt een lokale wandelactiviteit opgezet, waarbij iedereen met volle teugen de schoonheid van hun eigen achtertuin kan (her)ontdekken.

Statement naar recreatiedomein De Rijdt toe in Brakel

Bert Broos: “ De deelnemers kunnen in Brakel kiezen tussen 6-12 of 18 km. Hierbij komt het mooiste van de centrumgemeente Nederbrakel in beeld. Het recreatiedomein De Rijdt komt bij de drie afstanden voor in het parcours. De laatste weken is de Rijdt in een slecht daglicht geplaatst. We roepen dan ook  iedere Brakelaar en andere wandelaars op om te komen en  door het prachtige Rijdtdomein te wandelen want de rust en de mooie natuur moeten de bovenhand halen en niet de amokmakers en onruststokers.”

Starten en inschrijven tussen 7u en 15u – Liberty Marktplein Brakel