Basisschool Horebeke 2geltje tijdens de laatste week van het schooljaar 2020-2021

Directeur Koen Vermang: "springkastelen als extraatje voor dit bewogen schooljaar."

Het werd terug door corona een bewogen jaar vertelt directeur Koen Vermang van de school 2geltje in Horebeke. “Deze laatste week krijgen de leerlingen wel iets extra’s want er werden springkastelen opgezet. Ze hebben het verdiend.”

De leerlingen konden zo hun hartje ophalen in deze laatste week van het schooljaar. Tijdens dit coronajaar zorgde bewoner Eric van het Groendorp  voor een onderkomen voor konijntjes en kippen. Zowel de bewoners van het Groendorp als de schoolkinderen bezoeken geregeld de dieren.

De leerlingen van de school gingen geregeld op bezoek bij hun bejaarde bewoners van het Groendorp zodat er een goede verstandhouding is tussen de schoolkinderen  en de bejaarden.