Studentenkring Sottegem viert einde schooljaar met zesdejaars

Studentenkring Sottegem (SKS, meer info via deze link) nodigt de Zottegemse zesdejaars na het schooljaar uit voor een drink.

De voorbije twee schooljaren waren bijzonder lastig voor iedereen. Ook dit jaar zullen de laatstejaars nog niet in gewone omstandigheden afstuderen. Met SKS vinden we het bijzonder jammer dat we ook dit jaar geen 100 dagen konden vieren met de Zottegemse zesdejaars. We zijn dan ook extra enthousiast om te kunnen meedelen dat we dit jaar wel een proclamatie-evenement kunnen organiseren! We nodigen alle zesdejaars graag uit op 24 juni om 19u in ’t koperen kot in Elene voor gratis bier en veel amusement”, zegt Dyllis De Pessemier, PR-verantwoordelijke van SKS. Onze leden kijken er enorm naar uit om samen met de zesdejaars (corona-proof) te klinken op het einde van een moeilijk schooljaar, op het einde van de examens en bovenal op de vrijheid die we stilaan terug aan het winnen zijn. Dus, aan alle zesdejaars; kom af, neem wat vrienden mee en maak samen een eerste keer kennis met de SKS-sfeer. Tot dan! Bij ons stierft er nog niemand van den dust…”