Ladies Oosterzele organiseren giveaway

Neem deel aan nieuwe actie en win!

Axelle (Trésors d’Axelle), Kim (Happynings), Evelyne (Apotheek Evelyne Minnaert), Annewil (kapsalon You’nique) en Eveline (Optiek Eveline) slaan de handen in elkaar en organiseren opnieuw een giveaway. Een mooi initiatief van deze vijf ondernemende dames, zeg maar ladies van Oosterzele.
Elkaar motiveren en inspireren. Dat is wat deze vijf vrouwelijke lokale ondernemers doen! Ze noemen zich dan ook graag ludiek de ladies van Oosterzele. Om deze positieve sprankel die ze samen delen ook naar jullie over te brengen, organiseren ze opnieuw een giveaway. Samen sterk is immers een slogan die iedereen gedurende het afgelopen jaar dikwijls heeft gehoord of gelezen. Zij namen deze slogan ter harte en wouden samen hun zaak in de kijker zetten in hun eigen gemeente. Samen ondernemen is leuker dan alleen. Deze keer willen ze ook de mensen zonder sociale media de kans geven om deel te nemen aan hun nieuwe actie. Daarom zal er in de fusiegemeente  Oosterzele een flyer verdeeld worden in de brievenbus. Ze geven tweemaal een pakket weg met cadeaubonnen van elke zaak ter waarde van 125 euro per giveaway dus 250 euro aan verwennerij te winnen! Want genieten en jou laten sprankelen van geluk is wat deze ladies willen doen. Neem een kijkje in je brievenbus, Facebook, Instagram of in de zaken zelf om deel te nemen aan deze super give away. Grijp je kans.