Zottegem organiseert twee cultuurkampen voor tieners

In een vorig NUUS-artikel (zie via deze link) hebben wij geïnformeerd over de stedelijke speelpleinwerking die de Zottegemse jeugddienst tijdens de zomervakantie organiseert, ditmaal echter niet voor tieners. Voor jongeren van 12 tot 15 jaar worden wel twee cultuurkampen ingericht waarbij zich een week lang creatief kunnen uitleven. Tijdens het eerste cultuurkamp, van maandag 5 tot vrijdag 9 juli, zal alles draaien rond ‘fotografie’: foto’s maken met een digitaal toestel of een smartphone, de technische kant van fotograferen, kleur- en vormgevoel ontwikkelen enz. In het tweede cultuurkamp, van maandag 23 tot vrijdag 27 augustus, is ‘vloggen’ het centrale thema: de kneepjes van het vloggen, leren goed content maken voor Youtube, samen met andere jongeren vloggen enz.

Beide kampen worden geleid door deskundige externe partners met expertise binnen het thema. Vrijwilligers van de stedelijke jeugddienst zorgen voor ondersteuning. Deze cultuurkampen gaan door, op voormelde dagen telkens van 9 tot 16u30, in het jeugdcentrum De Muze aan de Beislovenstraat. Deelnemers moeten een eigen lunchpakket meebrengen alsook een gezond tussendoortje en een eigen herbruikbare drink(water)fles. Het inschrijvingsgeld bedraagt 95 euro voor kinderen uit Zottegem en 105 euro voor kinderen die niet in Zottegem wonen. Meer inlichtingen en contact via jeugddienst@zottegem.be of telefonisch 09 367 91 98.

X