Feest in WZC Kartuizerhof want Woonzorggroep Vulpia viert haar 25 jarig jubileum.

Over Vulpia

Vulpia, in 1996 opgericht door Luc Van Moerzeke is een Belgisch familiebedrijf  in de zorgsector dat zowel actief is in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vulpia telt 2500 medewerkers en beheert momenteel 40 residenties en 600 assistentiewoningen die goed zijn voor 4000 bedden.

Via verschillende services, bezorgt Vulpia haar bewoners een geïntegreerd aanbod, ontwikkeld in 25 jaar ervaring in beleving, bewoning en ontzorging.

Jubileum en Radio Vulpia

Omdat het Coronavirus nog steeds voor een groot deel ons doen en laten beïnvloedt, was het onmogelijk om op 1 juli 2021 al een grootschalig live event te organiseren. Daarom organiseerde Vulpia vandaag voor al hun bewoners en medewerkers een live online radioshow “Radio Vulpia” en werd er in ieder Vulpiahuis een feestelijk buffet voor de bewoners voorzien.

Deze festiviteiten gingen van start in woon- en zorghuis Beukenhof in Kalmthout, een symbolische plek, want hier begon het Vulpiaverhaal vijfentwintig jaar geleden. Hier stond de radiostudio opgesteld.

Op hetzelfde moment werd er in ieder huis van Vulpia getoast en konden de bewoners aanschuiven aan het jubileumbuffet.

Feest in WZC Kartuizerhof.

In Lierde beheert Vulpia WZC Kartuizerhof,  een residentie met 32 luxueuse assistentiewoningen en 95 ruime kamers.

Ook het Woonzorgcentrum Kartuizerhof nam dus deel aan de feestelijkheden.

Deze voormiddag bracht Burgemeester Jurgen Soetens en Schepenen Erna Antoine en Katelijne Scheirlinckx een bezoekje aan de feestende residenten.

Burgemeester, schepenen en pers werden hartelijk ontvangen door directrice Nancy Bruylant en haar personeel. De burgemeester hield een korte toespraak en overhandigde haar een mooi boeket.

Hij sprak zeer lovend over de werking en het personeel.

“Het is hier blijkbaar goed te vertoeven want op alle foto’s en filmpjes die ik op diverse sociale media tegenkom zie ik niets anders dan de gelukkige lachende gezichten van de bewoners” wist hij als afsluiting te vertellen.

Hierna werd er een bezoekje gebracht aan de drie eetzaaltjes waar de burgemeester telkens een korte speech hield, een toast uitbracht op Vulpia en her en der een gezellige babbel onderhield met de bewoners.

Hierna konden deze genieten van een feestelijk buffet en een overheerlijke verjaardagstaart.

Ondertussen kon er tevens genoten worden van de online radioshow van “Radio Vulpia”, die in elk zaaltje op het TV-scherm te volgen was.

Algemene info kan men vinden op www.vulpia.be en voor specifieke informatie over WZC Kartuizerhof  kan men terecht bij Nancy Bruylant, DWZC op het telefoonnummer 055/89 03 89.