Vanavond in Egmontpark Zottegem: Parkconcerten met The Holy Heart Rock Band en Dirk Stoops

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan je elke donderdag genieten van gratis optredens in het Egmontpark. De parkconcerten trappen vanavond af om 20 uur met de Zottegemse band The Holy Heart Rock Band gevolgd door DJ Dirk Stoops

De Holy Heart Rock Band werd opgericht door ouders en leerkrachten van het Sint Barbara College Zottegem (afdeling Heilig Hart & Trapstraat) en brengt een greep uit meer dan een halve eeuw pop en rock geschiedenis. DJ Dirk Stoops hoeft geen betoog denken we. Hij zorgt altijd voor feest 😉

De organisatie van de parkconcerten laat weten dat er al heel wat plekjes zijn gereserveerd, maar dat er ook voor andere nog meer dan plaats genoeg is. The Holy Heart Club Band begint er om 20 uur stipt aan. Volg de rest van de programmatie deze zomer via de Facebookpagina van de Parkconcerten