Volg de Rode Duivels op groot scherm in EK – dorp van Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Geniet van de VGO food – formule

Voorwaarts Gijzel Oosterzele zorgt ervoor dat je op vrijdagavond 2 juli op zijn terrein, Hogeveld, Oosterzele de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië op een reuze scherm kunt volgen en meteen kunt genieten van de VGO food formule. Het belooft razend spannend te worden. Je bent al welkom vanaf 18 u. Vanaf 21 u komen onze Red Devils in actie tegen Italië. Juich onze Rode Duivels toe. Ga gerust uit de bol.  (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
De spanning is te snijden. Veel supporters leven naar de match toe en leven met klamme handjes naar de cruciale confrontatie toe. Vrijdagavond gaat ongetwijfeld de hartslag in overdrive. Rustige zielen worden woelwaters. Reserveer nog snel voor jouw bubbel een tafel van maximum acht personen en kies een formule : non food (5 euro per persoon), inclusief 1 drank) of pasta (10 euro per persoon, keuze uit 3 sauzen, inclusief 2 dranken).Cateraar frituur – restaurant Marie – Jeanne Gijzenzele  zorgt voor een heerlijk pastafestijn. Alle coronamaatregelen worden gevolgd. Laat het een magische nacht worden voor de Rode Duivels en de miljoenen supporters. Bij winst worden alle duivels ontbonden en wordt het EK –dorp op Hogeveld een heksenketel, een uitzinnig oord met feestvreugde en pintjes, pintjes, pintjes.