Pop-up speelplein Markt Zottegem bijna klaar

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het pop-up speelplein op de Markt in Zottegem. Het zal er blijven staan tot eind september.

Afgezien van zand is het zoals je ziet op de foto helemaal klaar. Lees hieronder meer.

“Van begin juli tot eind september tovert het stadsbestuur een deel van de autovrije markt om tot een pop-up speelplein. Leuk voor de kinderen, een opsteker voor de horeca en een meerwaarde in tijden van staycation! Het idee voor een pop-up speelplein in het hart van de stad, leefde al langer bij de stadsbestuur, maar diende door de uitbraak van de corona pandemie, vorig jaar on hold gezet te worden. Uitstel bleek geen afstel, want van 5 juli tot 30 september zal het eerste pop-up speelplein de Zottegemse markt sieren”

Lees meer via deze link

X