Muziekvereniging zoekt nieuwe leden en organiseert foto-wandelzoektocht

De lokale muziekvereniging Sint-Cecilia uit Sint-Maria-Oudenhove is op zoek naar nieuwe leden en organiseert van 1 juli tot 31 augustus een foto-wandelzoektocht door de straten en veldwegen van Sint-Maria-Oudenhove.

Nieuwe leden welkom

“Als lokale muziekvereniging verwelkomen we graag enthousiaste leden”, vertelt Bart Troncquo namens Sint-Cecilia. “Ben je iemand die ooit fluit, klarinet, sax, trompet, trombone, bariton, drum of een andere instrument hebt bespeeld en graag (opnieuw) in groep zou willen musiceren, dan zijn de wekelijkse repetities van ons muziekkorps vast en zeker iets voor jou. Aarzel je nog omwille van een gebrekkige of verleerde kennis: geen probleem, we bieden de mogelijkheid om met individuele instrument les uw muzikale knepen stap voor stap bij te spijkeren.”

“Dans je graag en wil je graag nieuwe danspasjes aanleren, kom dan zeker even kennis maken met onze majorette/twirl groep. Dit is trouwens niet enkel voor meisjes, ook jongens die graag dansen zijn meer dan welkom.”

“Is muziek lezen nog wat te hoog gegrepen en is dansen niet je ding, maar tokkel je graag deuntjes op potten en deksels, dan moet je zeker komen kennis maken met ons trommelkorps.”
Interesse?

Interesse? Neem alvast een kijkje op www.muziekoudenhove.be

Fotozoektocht 2021

“Van 1 juli 2021 tot 31 augustus 2021 kunt u deelnemen aan onze fotozoektocht. De wandelroute is ongeveer 8 km en loopt door de straten en veldwegen van Sint-Maria-Oudenhove. Per wedstrijd brochure, inclusief antwoordformulier, vragen wij €5,00. Hiermee draagt u mee in de organisatiekosten en steunt u meteen ook onze vereniging. Iedereen die een origineel antwoordformulier inlevert, maakt kans op een prijs!”

Meer info en hoe een wedstrijd brochure verkrijgen, vindt u terug op onze website www.muziekoudenhove.be