Ook Zottegemnaars en Zottegemse handelaars solidair met slachtoffers wateroverlast

Overal in België worden hulpacties op het getouw gezet om de slachtoffers van de wateroverlast bij te staan en daarbij laten de Zottegemnaars en de Zottegemse handelaars zich niet onbetuigd.

Zo vertrekken vanuit restaurant In den Groenen Hond in Elene vandaag enkele vrachtwagens vol hulpgoederen, het resultaat van een samenwerking met tal van Zottegemse vrijwilligers Sven, Nadine, Cathy, Kurt Van Twembeke, Toon, Mieke, Chantal Praet, Sandy, Yves, Gert De Prijck, Ivan Gaublomme  richting Spa en trok zaakvoerder Dries Covent van restaurant Zoetegem in de Hoogstraat 24 uur naar Luik om daar samen met brandweer Gent hulp te bieden. Hij laat ook weten tijdens de solidariteitsactie Helpen Helpt van het Rode Kruis 5 procent per verkocht artikel in Zoetegem te doneren. Er zijn ongetwijfeld nog Zottegemse handelaars die solidair zijn. Waarvoor dank!