Dartsclub in Praat-, Eet- en Muziekcafé Barry’s

De hype rond Dancing Dimi heeft ook in Zottegem zijn sporen nagelaten. Praat Eet & Muziekcafé Barry’s start in het najaar met een dartsclub in de Egmontstad.

Joris D’Hoossche, Steven De Boevere en Wesley Van Wymeersch zijn de initiatiefnemers. “Tijdens de zomermaanden kunnen liefhebbers bij in Barry’s reeds terecht om recreatief te komen spelen zonder verdere verplichtingen”, verklapt organisator Joris D’Hoosche. “Elke donderdagavond spelen we onderling met de aanwezigen een mini-tornooi. We hebben hiervoor 2 dartborden en 2 digitale dartscounter beschikbaar. Via een interne facebookgroep houden we mekaar op de hoogte”.

In het najaar start Dartsclub Barry’s dan met een eigen competitie. “Het eerste seizoen gaan we ons nog niet aansluiten op de nationale competitie. De organisatie van een eigen lokale competitie moet ons de kans geven om te groeien”, licht D’Hoosche nog toe.

Geïnteresseerde dartsliefhebbers kunnen vanaf nu elke donderdag terecht in Praat Eet & Muziekcafé Barry’s, Kattenberg 1 Erwetegem. Elke speler brengt eigen pijltjes mee. Wie een mailtje stuurt naar darts@barrys.be wordt tevens op de hoogte gehouden van de komende activiteiten.