Sociaal Huis week dicht voor renovatiewerken

Op 3 augustus starten renovatiewerken aan het Sociaal Huis in de Donkerstraat in Haaltert. Lokaal bestuur Haaltert installeert er een ventilatiesysteem met koeling. De werken zouden klaar zijn in de eerste helft van oktober. De komende weken zal de dienstverlening van het Sociaal Huis dus wat aangepast worden.

Gesloten in week van 2 augustus

Op 3 augustus starten de afbraakwerken. Tijdens de afbraakwerken is het gebouw volledig gesloten. De dienstverlening wordt van 2 tot 6 augustus aangepast. Enkel dringende afspraken gaan door.


De afspraken van de Sociale dienst gaan door in het gemeentehuis.

Er is een maatschappelijk werker beschikbaar voor dringende hulp van het OCMW. Je kan daarvoor bellen naar 053 85 86 40 of 0472 18 67 97 van maandag tot vrijdag tussen 9 en 12 uur en van 14 tot 16 uur.

 

Het oplaadpunt van Fluvius in het Sociaal Huis is die week niet beschikbaar. Je kan terecht in twee andere dichtstbijzijnde oplaadpunten.

  • Klantenkantoor Fluvius Aalst, Industrielaan 2 in Erembodegem (overkant van de straat van klantenkantoor)
  • Ten Kouter 20 in Denderleeuw

 

Tweede fase: opbouwen

Na de afbraakwerken zal het Sociaal Huis altijd gedeeltelijk opnieuw open zijn.

 

Maak een afspraak

Maak sowieso eerst een afspraak voor je naar het Sociaal Huis komt. De diensten werken nog steeds enkel op afspraak. Bel voor een afspraak in het Sociaal Huis naar 053 85 86 40.