©RV - Carl Pauwels, Nico Panis, Stefaan Van Schepdael, Jens Van Nieuwenhove en Rudy Thiebaut

Tafeltennisclub TTC Ninove heeft sterke ambities voor het komende seizoen

Aan de vooravond van het komende seizoen zijn de spelers voor de A-ploeg in Landelijke Afdeling meer dan ooit gemotiveerd.

Optornen tegen de grotere clubs is een uitdaging die zij graag aangaan!

Even voorstellen:

Jens Van Nieuwenhove, waarop we terecht fier zijn als product van TTC Ninove. In 2012 begonnen en na in 2014 E0 te worden was hij in  2015 al C6, 2016 – C2, 2017-C0, 2019 B6 en na een dipje nu terug B6.

Stefaan Van Schepdael, in een vorig leven onze voorzitter maar vooral toch vertellen dat hij ooit B2 was bij Gemo, Erembodegem, Gent en Vilette.

Nico Panis was ooit B4 in Rooigem en speelde ook in Gemo en Galmaarden om dan Ninove te vervoegen.

Carl Pauwels begon  in Grimminge en kwam als D4 bij Gemo waarna hij als één van de mede-stichters van Ninove, steeds maar beter werd; zoals de rode wijn!

Rudy Thiebaut, onze nieuwste aanwinst is sinds jaren speler in landelijke afdeling, zowel in Galmaarden, Gemo als Lembeek. We heten hem uiteraard welkom.

Het draait in een club uiteraard niet alleen rond de 1ste ploeg. Er zijn ook nog de ploegen in Provinciale zijnde, 1 in 2de, 1 in 3de, 1 in 4de en 2 in 5de, en hebben we ook nog twee jeugdploegen. Te veel spelers om allemaal bij naam te noemen maar wees er van overtuigd dat er een paar krakken bijzitten die popelen om de 1ste ploeg te vervoegen.

De jeugdwerking staat inderdaad centraal in de club. Meer dan 50% van de leden bestaat uit jeugd. Vier gediplomeerde trainers zorgen voor een degelijke opleiding aan meisjes en jongens van 6 tot 21 jaar. Iedereen is welkom en wordt naar eigen kunnen ingedeeld in de passende groep. Zo snel mogelijk krijgt de jeugd de gelegenheid om te proeven van competitie.

Recreanten kunnen van hun tweede jeugd komen genieten zonder druk; maar indien de microbe toeslaat kunnen ook zij doorgroeien als competitiespelers.

Extra-sportief moet de club zorgen voor de inkomsten en dat doen zij door op 4 en 5 september eerstkomend een take away te organiseren.

Meer over onze club en zijn activiteiten kan je vinden op de website www.ttcninove.be en uiteraard zijn we onder de naam TTC Ninove te volgen op Facebook en Instagram.

Voor inlichtingen kan je, op elk moment, terecht bij de secretaris op 0479 43 08 60