Laureaten succesvolle Start to Run Zottegem Atletiek

Op de foto zie je de laureaten van de succesvolle Start to Run sessie van Zottegem Atletiek die ook dit jaar een groot succes mag genoemd worden.

“In tegenstelling tot de eerste loopsessie waarbij de goede weergoden niet van de partij waren, was de apotheose, namelijk de finale 5 KM test op donderdag 22 juli, wel een mooie en vooral ook succesvolle zomeravond”, licht Patrick Depuydt van Zottegem Atletiek toe. “Met meer dan twintig deelnemers werd de looptest succesvol afgelegd. De vrouwen konden alvast goed hun mannetje staan, zoveel is zeker. Het was alvast een mooi succes voor Joggingclub Zottegem. In samenspraak met de deelnemers, werd  besloten om dit traject onder begeleiding verder te zetten en de komende dinsdagen/donderdagen in groep verder te blijven trainen, met als doel deel te nemen aan de Egmontloop van 14 augustus 2021 (in aanwezigheid van de begeleiders). Het bestuur van Joggingclub Zottegem feliciteerde, na afloop , alle finalisten en bezorgde iedereen het bijhorende Start2Run Diploma met een leuke versnapering en een “gepast” drankje. We hopen dat dit voor iedereen niet het eindpunt is, maar het begin van een gezonde en vooral sportieve hobby in clubverband.”

Foto’s van de 5 KM proef: klik hier.