Parkconcerten in nieuw jasje

Pastorietuin Moortsele wordt luistertuin

Op donderdagen 5, 12, 19 en 26 augustus 2021 zet GC De Kluize zijn schouders onder de Parkconcerten. Ook op de editie 2021 wordt een brede waaier aan muziekstijlen aangeboden. GC De Kluize heeft na al die edities van Parkconcerten een uniek imago gecreëerd. In die optiek blijft GC De Kluize jaarlijks zoeken naar nieuwe bands om je te laten kennis maken met een bepaald genre. Dit jaar op het podium: John Snauwaert, Bart Buls & Roland Van Campenhout (5 augustus), Sabien Tiels (12 augustus), Lenny & De Wespen (19 augustus) en Tutu Puoane (26 augustus).

 

‘Na een korte zomerpauze breidt de cultuurdienst een vervolg aan de zomerprogrammatie. Na een verplicht jaartje afwezigheid fungeert de Moortseelse pastorietuin opnieuw als feeëriek decor voor een traditie van jaren, de parkconcerten. Omwille van de nog geldende beperkingen organiseren we die dit jaar ietwat anders dan de vorige jaren. Waar de pastorietuin traditioneel een veilige haven is voor zowel muzikale ontdekkingen als deugddoende ontmoetingen en sociaal contact bij een lekker drankje, dopen we de pastorietuin  dit keer 4 donderdagen lang om naar luistertuin’, luidt het bij het immer enthousiast Kluizeteam

De parkconcerten worden georganiseerd voor een zittend publiek. Er worden maximaal 200 personen toegelaten. Tickets kunnen worden gereserveerd via de site van De Kluize en kosten 5 euro. Na aankomst kunnen ticketkopers hun ticket omruilen voor een drankkaart te waarde van 5 euro. De parkconcerten blijven dus gratis. Via ticketverkoop willen we op een gecontroleerde manier de organisatie en de crowd control in goede banen leiden. Uiteraard voldoen we in ruimere mate aan alle intussen gekende richtlijnen. De parkbar wordt naar goede gewoonte uitgebaat door een aantal Oosterzeelse verenigingen. Uw aanwezigheid spijst dus hun geteisterde clubkassen. Dit jaar zijn dat Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, harmonie Con Animo en turnclub Olympia.

Na 4 parkconcerten zetten we een punt achter de zomerprogrammatie van De Kluize met een hilarische circusvoorstelling voor jong en oud op de site Park Barak en – op de vooravond van een nieuw schooljaar – een intiem parkconcert van Venus in Flames of Jan De Campenaere & friends. Tickets zijn verkrijgbaar via www.gcdekluize.be of via reservaties@oosterzele.be