Entertainment gegarandeerd voor deelnemers City Nightrun Merelbeke

Vrijdagavond 10 september eerste editie van City Nightrun

Vrijdagavond 10 september vindt de eerste editie van City Nightrun Merelbeke plaats met start en aankomst aan sporthal Ter Wallen. De inschrijvingen staan open. Wie voor 10 augustus inschrijft, betaalt slechts tien euro als early bird.
Loop- en wandelplezier gegarandeerd tijdens deze verrassende loop vol randanimatie. De deelnemers worden op het parcours van 7 km getrakteerd op een portie muziek- en lichteffecten, animaties en live dj-sets. Het doel van deze run is dan ook om samen met familie, vrienden of kennissen sport en entertainment op een buitengewone manier te beleven.
Om 20 uur stipt start de loop. Daarna, om 20.10 uur, kunnen de wandelaars van start. Inschrijven is verplicht voor deelname. Je krijgt een kleine bevoorrading voor onderweg en een bewaarplaats voor sportassen is voorzien. Het parcours is verlicht maar sommige stukken kunnen zeker aan de donkere kant uitvallen. Daarom kan je ook extra’s aankopen zoals headlights.
Schepen voor sport Egbert Lachaert roept op om in te schrijven voor dit bijzonder event. “Ik vind dit een zeer aantrekkelijk initiatief: Sportief bezig zijn in een uniek kader. Dat geeft sowieso een boost. Ik ben dan ook zeer blij dat we dit samen met Sport Vlaanderen en Maspoe kunnen organiseren in Merelbeke.“

Inschrijven kan via www.citynightrunmerelbeke.be. Wie vooraf inschrijft betaalt minder dan wie zich de dag zelf aanmeldt. Afspraak aan sporthal Ter Wallen in de Sportstraat 1, Merelbeke.