Fietse-luren, zomeractiviteit voor de hele familie

Knotsgek avontuur

Op zaterdag 14 en zondag 15 augustus kan je in Oosterzele een doldwaas avontuur meemaken op de fiets. ‘Fietse-luren’, is de klinkende naam voor een heus gezellig evenement. Een ideale zomeractiviteit voor de hele familie. Iedereen kan er aan deelnemen. En leuk meegenomen, gratis. De plezante fietstocht start aan sporthal De Kluize, Sportstraat 5 Scheldewindeke. Dat moet je zeker eens meemaken. Ter plaatse inschrijven en je laten registreren is een must. De tocht vol verrassingen is 17 km lang. Je kan deelnemen tussen 14 u en 16 u. Fietse-luren is vast en zeker een stimulans op om op avontuur te gaan. Veel plezier op uw verkenningstocht. Noteer alvast.
Net zoals in een stripboek beleef je tijdens deze tocht dolkomische avonturen met de fietser als hoofdpersonage. Op ludieke wijze ontdek je de mooiste en zelfs geheime plekjes van je dorp. Je achterhaalt waarom jouw dorp nu net de kluts kwijt is. Je passeert langs weiden, bossen, en je fietst letterlijk door je stripboekdorp. De gekste taferelen zullen jouw eigen verhaal compleet maken. Ontvlucht op 14 en 15 augustus eens je TV en PC en trek er op uit.t a’Fietse-luren’ bezorgt wie tuk is op avontuur en gezonde buitenlucht de gedroomde adrenalinekick. En dat in eigen Oosterzele. Interesse? Meer weten? Info: toerisme@oosterzele , 09 / 362 81 17, oosterzele.bibliotheek.be/oosterzele-zomert.