KERMIS  D’HOPPE-VLOESBERG 2021.

De VZW Pottelberg met de medewerking van de gemeente Vloesberg en de Koningklijke Tuinbouwkring  organiseert rond 15 augustus de jaarlijkse kermis. 

De hoogdag blijft ongetwijfeld 15 augustus met een grote rommelmarkt en de misviering.

                                                                                                                                            

13  AUGUSTUS

18 u : Officiele opening van de festiviteiten  – Vernissage en tentoonstelling van de werken van    Lucrèce Merchier-De Smet (Schorisse) in de zaal Caplette – opening van de kapel St Christophe, versierd door de Tuinbouwkring. –  Drink aangeboden door de VZW Pottelberg

14  AUGUSTUS

Van 15u tot 22u :  grote rommelbeurs en streekproduktenmarkt in het toeristisch centrum. – Van 11u tot 18u :  tentoonstelling in de Caplette en                                             versierde kapel  St Christophe

15 AUGUSTUS                                                                                

9u30 : Heilige mis in de kapel van de Paters Monfortanen. – Bedevaart rond de grot.  Van 8u tot 18u : Rommelbeurs  –  Van 11u tot 18u : Tentoonstelling in de Caplette –    Versierde kapel St Christophe.

Foto’s archief BB

                                                                   

X