Landelijke Gilde laat je pret beleven in maïsdoolhof

Nagenieten in zomerbar

Dankzij Landelijke Gilde krijg je in de weekends van 14 en 15, 21 en 22, en 28 en 29 augustus de kans om veel pret te beleven in de maïsdoolhof. Niet alleen voor de volwassenen, maar bovenal voor de kinderen wordt het een leuke activiteit. Je kan op de zaterdagen telkens op pad vanaf 16 u tot 19 u en op zondagen vanaf 14 u tot 18 u.

De maisdoolhof bevindt zich in Issegem, Balegem (kant Geraardsbergsesteenweg, parkeergelegenheid op nabij gelegen veld via Geraardsbergsesteenweg).  Landelijke Gilde werkte een doolhof uit op een terrein van 1 ha met in totaal 2 km aan gangen. Deelnemen kost 3 euro, kinderen tot en met 10 jaar krijgen gratis toegang.  Op het einde van de tocht verwelkomt Landelijke Gilde je graag in hun stemmige ‘Zomerbar’. De zomerbar is op de zaterdagen open tot 21 u en op de zondagen tot 20 u. Maïsdoolhoven hebben een magische aantrekkingskracht. We vermoeden dat het in de maïsdoolhof een en al vreugde zal worden. Flaneren en nadien lekker blijven zitten in de zomerbar met heel verzorgde dranken, precies wat een zomerbar moet zijn. Landelijke Gilde hoopt nu alleen nog op goed weer. ‘Het is eerste maal dat een maïsdoolhof georganiseerd wordt in de fusiegemeente en de regio’, glimt de dynamische LG – voorzitter Danny Meersman. Na een lange verplichte coronapauze pikken we voor onze leden en sympathisanten de draad weer op, het doet zo’n deugd dat we eindelijk weer kunnen organiseren en het sociaal contact opnieuw kunnen aanwakkeren. Die onzekerheid hakte ook in bij de Landelijke Gilde. Maar nu zijn we opgelucht, de honger en blijdschap zijn groot dat we opnieuw aan de slag kunnen. Alle geldende coronamaatregelen worden gevolgd’, besluit Danny Meersman  Info: Danny Meersman, 0486 914422, LG.oosterzele@gmail.com

X