© Vanhout Projects

Werken Collegium worden zeer binnenkort opgeleverd

Wie benieuwd is naar het eindresultaat van het ‘Collegium’ op de hoek van de Neerhofstraat en de Kasteelstraat – op de site van het oud-college – in Zottegem, hoeft niet meer lang te wachten want het indrukwekkende project nadert de eindfase en wordt binnenkort opgeleverd.

“In augustus zal de nieuwbouw in de Neerhofstraat opgeleverd worden. En direct aansluitend het renovatiegedeeelte. De nieuwbouw in de Kasteelstraat volgt dan in september”, zo zegt Steven Adams, directeur bij bouwheer Vanhout Projects.

Op de site van het oud-college worden 68 appartementen en twee handelsruimtes gebouwd, inclusief een ondergrondse parking waarvan een deel voor publieke doeleinden bestemd is.

Lees meer over het project ‘Collegium’ op de site van het oud-college via onderstaande links:

Facebookpagina Collegium 

Website Collegium

X