Neem deel aan Midzomer – fietszoektocht

Mooie prijzen te winnen

Wil je er eens met het ganse gezin of met je bubbel zorgeloos op uit trekken en volop genieten van al het moois dat Oosterzele te bieden heeft? Dan kan je nog tot en met 30 september 2021 deelnemen aan de ‘Midzomer – fietszoektocht 2021. Los onderweg de vragen op, vul het deelnameformulier in en met wat geluk val je in de prijzen. Van harte gegund.
De Midzomer – fietszoektocht, die georganiseerd wordt door Landelijke Gilde Oosterzele, is een absolute aanrader. Ontdek de troeven van het landelijke Oosterzele. Het wordt een leuke trip. Oosterzele, de toegangspoort naar de Vlaamse Ardennen, is een ideale plek om te onthaasten tussen het vele groen.
Het mooie Oosterzeelse platteland  staat voor een prachtige streek, fietsplezier, veel moois. Je zult in Oosterzele een aantrekkelijk landschap, een prachtige ‘groene parel’ zien. Wie de fietszoektocht meemaakt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende en actieve zoektocht beleven, daar staat LG garant voor, het visitekaartje van Landelijke Gilde Oosterzele. ‘Vele mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek. We willen de troeven van Oosterzele beter bekend maken. Het wordt alweer een verrassende fietszoektocht’, duidt LG -voorzitter Danny Meersman. Tot 30 september 2021 kan je de start nemen van een fietszoektocht van ongeveer 34 km doorheen een prachtig natuurgebied in Oosterzele. Vele plekjes zijn nog onbekend. Gewoonweg genieten van het panorama, het goed bewaarde landelijk karakter van Oosterzele. De fietszoektocht slingert langs rustige wegen, paadjes en weggetjes. Download de routebeschrijving met info en deelnameformulier op http://oosterzele.landelijkegilden.be
X