Fabrieksconcert in Sint-Lievens-Houtem!

Vrijdag 20 augustus krijgt Sint-Lievens-Houtem nobel bezoek met eerst het trio Les Princes Du Bois die alleen maar hits brengen, weliswaar in een minimalistische akoestische versie maar wel met een ‘big smile’ en toch al een beetje ‘dancing shoes’.
Daarna wordt het podium aan de jubilarissen van Blue Dawn gegeven.
Deze sterke liveband met een voorliefde voor echte rockmuziek vierde vorig jaar immers hun 20-jarig jubileum.

CC De Fabriek had dan ook met veel plezier een plaatsje gereserveerd zodat deze groep met een stevige Houtemse link ook op het Fabrieksplein deze verjaardag kon vieren. Jammer genoeg kwam er uitstel maar gelukkig geen afstel en dus kan er deze zomer toch geklonken, gedronken en gezongen worden op 21 jaar Blue Dawn!

De Fabrieksconcerten vinden zoals gewoonlijk plaats op het Fabrieksplein, Fabrieksstraat 19 te Sint-Lievens-Houtem. Deuren open om 20u, einde van de concerten rond middernacht. Toegang is gratis!

X