Bekende auteurs en Boekenjagers bundelen verhalen voor het goede doel

De Boekenjagers bestaan dit jaar 5 jaar

De Boekenjagers bestaan dit jaar 5 jaar. Dat willen we vieren met ons eigenste Boekenjagersboek!! Dit zal uitkomen op 12/8 in eigen beheer.

Voor wie De Boekenjagers nog niet kent: zij droppen dagelijks over heel Vlaanderen gratis boeken. Doel is aanzetten tot meer lezen en de verzuring in de maatschappij tegen te gaan. Op Facebook worden drophints en boekentips uitgewisseld en winacties gehouden. In 3 jaar tijd zijn ze met meer dan 70.000 leden uitgegroeid tot de grootste boekencommunity van Vlaanderen.
Een hele hoop auteurs, illustratoren en cartoonisten werken mee aan dit boek en hebben een kortverhaal geschreven of illustratie/cartoon gemaakt over ons/zwerfboeken/droppen/enz.. Daarnaast zal er een heel deel van het over deze groep gaan: het ontstaan, ontroerende en hilarische momenten, allerlei weetjes, een heuse Boekenjagersverslavingstest, enz.. !!
De bundel, bestaande uit 19 kortverhalen van diverse schrijvers van topformaat, is een verzameling van mooie, ontroerende en grappige kortverhalen over De Boekenjagers, zwerfboeken of boekenliefde in het algemeen. Verder bevat het boek nog 5 gedichten, 4 illustraties, 4 cartoons, tal van foto’s, getuigenissen en anekdotes over De Boekenjagers. Opvallend is dat de wereldberoemde auteur Lucinda Riley (bekend van “De zeven zussen”) vlak voor haar dood nog haar verhaal doorstuurde voor dit project. Deze speciale bijdrage zal in het Engels en Nederlands verschijnen in het boek, alsook de hartverwarmende boodschap die ze speciaal voor De Boekenjagers schreef.
Het boek zal je kunnen bestellen via onze website (www.boeken-jagers.be). Verdeling zal gebeuren via Standaard Boekhandel. Je zal ook kunnen kiezen voor verzending in onze webshop, maar dan betaal je verzendkosten.

X