Roger en Francine vieren hun 60st huwelijks verjaardag

1 jaar later kan het familiefeest doorgaan

Roger en Francine vierde zaterdag hun diamanten bruiloft +1

Roger is geboren te Wanzele in 1938, Francine is geboren te Landskouter in 1940 en huwden op 7 mei 1960 en kregen vier kinderen 3 jongens en één meisje.

Zo  groeide het gezin ook uit met 7 kleinkinderen  en 8 achterkleinkinderen waar onze meme ook de zorg op haar nam toen de kinderen gingen gaan werken.

Roger is de eerste zoon in een gezin van drie en groeide op tijdens de oorlog. Liep school tot zijn 14de en ging helpen in een smidse vandaar de voorliefde van siersmeden.  Hij ging werken als mecanicien bij textielfabriek UCO en nadien Sidmar te Zelzate. Na zijn pensioen hielt hij zich volop bezig met zijn hobby en ging tot in het buiten land demonstraties geven daar krijg hij als bijnaam “The Birdman from Belgium”

Francine de jongste telg van een gezin van 5 kinderen, ze had 2 zussen en 2 broers.. Ze liep school te Landskouter bij de nonnekes tot haar 14 jaar.  Daarna is ze gaan werken in het naaiatelier Unika te Melle als strijkster.

 

X