Zottegem maakt wegen vrij voor Egmont Cycling Race

Met het oog op een veilig verloop van de wielerwedstrijd Egmont Cycling Race op kermisdinsdag 17 augustus zullen op het grondgebied Zottegem (de eerste, grote ronde doet ook de buurgemeenten Oosterzele, Gavere, Zwalm, Horebeke en Brakel aan) volgende speciale verkeersmaatregelen genomen worden:

PARKEERVERBOD

– van 10u30 tot 13u30: Sluizeken (deel tussen Gentsesteenweg en Industrielaan), Industrielaan en bezijden de Europaweg (tussen Leenstraat en kruispunt De Vos, rijrichting Wetteren).

– van 12 uur tot 14u45: Brakelstraat, Sint-Hubertusplein (rijbaan), Faliestraat (tussen Sint-Hubertusplein en Pijperzele), Pijperzele, Klemhoutstraat, Smissenhoek (rijbaan + zijbermen), Kloosterstraat (rijbaan + zijbermen) en Tweekerkenstraat.

– van 10u30 tot 18u15: Gentsesteenweg (tussen Buke en Langestraat, ook niet naast rijbaan), Bijlokestraat (ook niet op parkeerplaatsen naast rijbaan), A. Gevaertlaan (tussen Bijlokestraat en Grotenbergestraat), Grotenbergestraat (tussen A. Gevaertlaan en Grotstraat), Grotstraat, Langestraat, Godveerdegemstraat (ook niet op parkeerstroken naast  rijbaan), L. Roelsstraat, Sint-Annastraat, Kazernstraat, Stationsplein, Musselystraat, L. De Metsstraat, Heldenlaan (tussen L. De Metsstraat en rotonde, kant onpare huisnummers), Graaf van Egmontstraat, Kasteelstraat (tussen Graaf van Egmontstraat en Molenkouter), Molenkouter, Sint-Andriessteenweg (tussen Molenkouter en Strijpenplein), Strijpenplein (tussen Sint-Andriessteenweg en Beugelstraat), Beugelstraat, Lippenhovestraat, Baron I. della Failleplein, Bruggenhoek (tussen Elenestraat en Buke), Buke (gelijkgrondse bermen vanaf Rijkbos tot Ter Kameren) + Bosstraat (afleiding volgwagens).

EENRICHTINGGSVERKEER

van 11u30 tot 18 uur: Sint-Annastraat (richting Kazernstraat), Kazernstraat (richting Van Aelbrouckstraat), Stationsplein (richting Musselystraat), Musselystraat (richting L. De Metsstraat), L. De Metsstraat (richting Heldenlaan), Graaf van Egmontstraat (richting Kasteelstraat), Kasteelstraat (tussen Graaf van Egmontstraat en Molenkouter, richting Molenkouter), Molenkouter (tussen Kasteelstraat en Wolvenstraat, richting Wolvenstraat), Lippenhovestraat (richting Baron I. della Failleplein), Baron I. della Failleplein (richting Elenestraat), Buke (tussen Rijkbos en Gentsesteenweg, richting Europaweg), Bijlokestraat (richting A. Gevaertlaan), Grotenbergestraat (richting kerk/Domein Breivelde), Grotstraat (richting Gentsesteenweg).

VERKEER  VERBODEN

– van 7 uur tot 18u30 in beide richtingen voor iedere bestuurder: Ter Kameren.

– van 12u30 tot 18 uur alleen plaatselijk verkeer: Buke, Bruggenhoek (tussen Elenestraat en D. Van Den Bosschestraat), D. Van Den Bosschestraat, Noordstraat, Grensstraat, Vestenstraat (tussen Noordstraat en L. De Metsstraat), Fr. De Beckstraat, Zuidstraat, G. Schockaertstraat, Molenstraat, Burgemeester F. De Meyerstraat, Kazernstraat, Molenkouter, Meire, Godveerdegemstraat (tussen Broeder Mareslaan en L. Roelsstraat).

– van 12u30 tot 18 uur opheffen eenrichtingsverkeer: Sint-Annastraat (wijzigen rijrichting), Noordstraat, Vestenstraat (tussen Noordstraat en L. De Metsstraat) en Grensstraat.

 

X