Man krijgt kogel in de arm tijdens overval


Google Maps


Ophasselt. Gisterenavond tussen 21.00 en 22.00 uur vielen overvallers in een woning aan de Brambroek te Ophasselt binnen. ‘Vrijwel onmiddellijk vuurde één van de daders een kogel af richting  een slachtoffer, die in de arm werd geraakt’, laat een buurtbewoner ons weten. De overvallers namen na dit schot vrijwel onmiddellijk de benen. De politie kwam ter plaatse en kamde buurt uit. Er werd zelf een speurhond ingeschakeld naar mogelijk sporen van de daders.

Uit goed ingelichte bronnen hebben we vernomen dat het slachtoffer met de schotwonde onmiddellijk naar het ziekenhuis voor verzorging werd overgebracht. De man werd geopereerd en zijn situatie is momenteel stabiel. Het parket onderzoekt de zaak. Of er intussen een spoor is naar de daders, is niet meteen duidelijk.  De politie blijft waakzaam. Later meer.

Julien Borremans