Tutu Puoane brengt songs gedrenkt in jazz en soul

Laatste parkconcert in Pastorietuin Moortsele

Nauwelijks zijn de concerten met John Snauwaert, Bart Buls, Alana Dante (5 augustus), Sabien Tiels (12 augustus) en Lenny & De Wespen (19 augustus) verteerd, of daar komt in volle vaart het laatste parkconcert eraan. Het seizoen 2021 van de parkconcerten wordt op donderdag 26 augustus afgesloten met Tutu Puoane. Ze brengt songs gedrenkt in jazz en soul, met een onuitwisbaar stukje Afrika. Je krijgt dankzij Cultuur Oosterzele een hartverwarmende avond met luistermuziek die zal beklijven.
Tutu Puoane geldt al geruime tijd als een van de meest getalenteerde zangeressen in Vlaanderen en Nederland. Ze werd geboren in Pretoria (Zuid – Afrika) en vestigde zich in 2002 in Europa, aanvankelijk in Nederland, vanaf 2004 in Antwerpen. Ze is uitgegroeid tot een van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia. Naast haar eigen projecten, trok ze de aandacht met verschillend opmerkelijke samenwerkingen met het Brussels Jazz Orchestra, Bart Peeters, de KVS, Wim Vandekeybus,…Tutu Puoane weet als geen ander haar publiek in vervoering te brengen met haar prachtige stem en spontane charme. Ze wordt begeleid door haar partner en vaste pianist Ewout Pierreux (43 j). De twee kennen elkaar door en door. Ze ondernemen samen een intieme trip door hun favoriete songs.
Het vierde en laatste parkconcert zal ook plaats vinden in de stemmige pastorietuin van Moortsele, een feeëriek decor. De eerste twee concerten verliepen in ideale temperaturen, echt zomers was het niet op het derde parkconcert op donderdag 19 augustus, maar het bleef gelukkig droog. Het weer viel tot dusver best mee. Lenny & De Wespen bewezen hun talent. Muziek op hoog niveau.
De pastorietuin wordt nu ook op 26 augustus omgetoverd in een luistertuin. De parkconcerten worden georganiseerd voor een zittend publiek. Door corona worden maximaal 200 personen toegelaten. Het concert start om 20 u 30. Tickets (5 euro) te reserveren via de site van De Kluize. Tickets kunnen omgeruild worden voor een drankkaart. Leuk meegenomen, op die manier blijven de parkconcerten gratis. Dank u wel, Cultuurdienst Oosterzele. Kom genieten van een zalig avondje met Tutu Puoane. Op donderdag 26 augustus staat Turnclub Olympia Oosterzele  paraat voor het serveren van de dranken.