Gijzel Kirmesse, kids feesten mee

Spektakel met Pipo en Pipette

Tijdens de Gijzel Kirmesse zullen de kinderen zich op zondag 29 augustus aardig kunnen uitleven. De kermisvrienden denken ook aan de kinderen. Op zondag vanaf 11 u al kunnen ze naar hartenlust ravotten in het mega springkasteel. Er staan heel leuke activiteiten voor de kinderen op de kermisaffiche. In de namiddag vanaf 14 u tot 18 u is er dankzij De Feestjuf aan het pop – up café Café Moderne heel wat te beleven. Even voor 15 u wordt er een ballonnenworp voor de kinderen georganiseerd. Er zijn smulboxen en veel ander lekkers te winnen, dank u wel Frituur Marie – Jeanne. Vanaf 15 u worden de kinderen én hun ouders, grootouders,…verwend met het optreden van Pipo en Pipette, de twee vrolijke clowns Freddy de kikker, en Octaaf de raaf zijn terug. Je krijgt een heus spektakel. Mis deze act niet van dit prettig gestoord clownsduo. De kermisvrienden wisten opnieuw Pipo en Pipette te strikken voor een optreden tijdens Gijzel Kirmesse. Geert De Landsheere: ‘Blij dat we Pipo en Pipette hebben kunnen boeken, veruit de beste kinder-act die we ooit in Gijzenzele gezien hebben. Kom dat zien. Van ieder optreden maken ze een spetterend evenement. Het vrolijk duo krijgt de kids aan het springen en meezingen. En of er zal gelachen worden met de fratsen en de grappen van het olijke duo. Wat maakt dit clownsduo zo bijzonder? Ze staan volledig ten dienst van de kids. Ze sloven zich af, ze wringen zich in alle bochten. Ambiance en sfeer in Gijzel!. Een spektakel dat de kids én de ouders, grootouders, kermispubliek,…zich nog lang zullen heugen. Voor de tieners is er ook goed nieuws, de rupsbaan is terug. Zorgt gewoon dat je er bij bent. En leuk meegenomen, alle evenementen zijn gratis. Het zou zonde zijn om dat te missen in Gijzenzele.
En de kids zullen ook wel een ijsje of een croque monsieur lusten. Vanaf 12 u tot 18 u is er op het Dorpsplein doorlopend lekker hoeve-ijs en croque monsieur van de Vierhoekhoeve te verkrijgen.